и на мен педала мие по твърд от преди!смених предни дискове нарязани Ате май бяха и накладки и сега не е така чувсвителен педала както преди или аз си втълпявам или наистина си е по твърд!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно спирачките на 156
Collapse
X
-
Аз до сега кола с толкова отвратителни спирачки не съм имал. Това си е жив тормоз.
Не искам да имам такива спирачки , не искам да ме е страх да пипна педала , искам да си натискам нормално , да има достатъчен ход и когато искам да "коват" , да натискам повече.
Та някой "оправил" ли е този фабричен "проблем" някак ?Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
Искам да е като нормална кола. Искам да спирам като нормален човек. Вие може и да си ги харесвате така , но недейте да ми обяснявате че това е "върха на сладоледа". Има и други марки автомобили и те също имат опит и традиции в тази област , ама не са направили такова "чудо".
А дали е добре така или не , не е важно в случая , за мен е важно да ми е комфортно.
Та , надявам се някой да ми отговори на въпроса , които зададох по-горе , не да коментираме вече изтърканата тема?Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан
Comment
-
На скоро колегата катастрофира с Форда леко (жена засекла пътя) и ми вика: Ех, ако бях с на сина Алфата (147 1.9 жтд) щях да мога да СПРА навреме !Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първия път когато карах мойта 156-ца и натиснах спирачките коланите стегнаха ... но се свиква с времето започваш да им хващаш цаката кога и колко да натиснеш . Поздрави !
---------- Post added at 08:45 ---------- Previous post was at 08:43 ----------
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеНа скоро колегата катастрофира с Форда леко (жена засекла пътя) и ми вика: Ех, ако бях с на сина Алфата (147 1.9 жтд) щях да мога да СПРА навреме !
Да ! Имал сам мн време форд ... определено не се хвалят с добро спиране ...Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Гледах в ахм ауто накладки.Коя марка можете да ми препоръчате от там, защото не и се спира на алфата.Като се започне по яко спиране от над 100 до към пълен стоп се чува само бученето на абс-а а никой не спира
http://www.axm-auto.com/index2.php?b...cat=2&subcat=5Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
-
Comment